Magazinul PROpets.ro iti ofera posibilitatea sa cumperi produsele de care ai nevoie fie prin comanda telefonica, fie prin completarea formularului de comanda online.

Comanda online - alegeti produsul sau produsele pe care doriti sa le comandati, adaugati-le in cos si finalizati comanda. Odata ajunsi in cosul de cumparaturi, veti avea intreaga lista cu produse comandate, pretul, cantitatea (care poate fi modificata in cazul in care doriti) si posibilitatea sa alegeti judetul in care doriti sa se efectueze transportul. In cazul in care esti un utilizator nou sau nu ti-ai creat inca un cont in magazinul PROpets.ro, ai posibilitatea sa il creezi in timp ce finalizezi comanda.

Facturarea comenzii se poate face fie pe persoana fizica fie persoana juridica. Este necesara completarea campurilor cu Nume, Prenume, Adresa, Judet, Oras, unde doriti sa se efectueze livrarea, trebuie sa alegeti daca doriti sa fiti contactat pe e-mail sau la telefon pentru confirmarea comenzii si trebuie sa selectati modalitatea de plata pe care doriti sa o folositi ramburs, fie plata cu cartea de Debit/Credit.

Inainte de a plasa comanda, trebuie sa cititi cu atentie lista de termeni si conditii, sa bifati ca sunteti de acord si le acceptati, iar comanda dumneavoastra va fi trimisa.

Pentru comenzile online, magazinul nostru este deschis Non-Stop, asadar va asteptam sa ne vizitati la orice ora din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastra ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

Comanda telefonica - Toti cei care vor sa apeleze la comenzile telefonice, au la dispozitie numarul de telefon si pot efectua astfel de comanzi de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00. 

De asemenea ne puteti contacta si prin e-mail la adresa contact@propets.ro daca aveti probleme cu o comanda.